We Love Elvis Vol. 2

399 kr

Titel: We Love Elvis Vol. 2
Format: 3CD
Skivbolag: RCA
Skivnummer: B18D-41038-40

I lager

Artikelnr: 4988017015056 Kategorier: , , ,


Titel: We Love Elvis Vol. 2
Format: 3CD
Skivbolag: RCA
Skivnummer: B18D-41038-40
Skick: begagnad (omslag: M-/CD: M)

En mycket fin 3CD-box från RCA Japan. 3 CD-skivor i jewelcases förpackade i en så kallad slip-case i kartong. Det medföljer ett inbundet häfte på hela 88 sidor med alla låttexterna! Inklusive OBI.

Boxen är begagnad men i nyskick förutom ett litet veck på OBIn på baksidan (se bilder)!

Bilderna visar mer information.


CD 1:

  1. Blue Moon
  2. I Don’t Care If The Sun Don’t Shine
  3. Good Rockin’ Tonight
  4. Mystery Train
  5. Tryin’ To Get To You
  6. Lawdy, Miss Clawdy
  7. Peace In The Valley
  8. That’s When Your Heartaches Begin
  9. Teddy Bear
  10. Baby I Don’t Care
  11. Treat Me Nice
  12. Hard Headed Woman
  13. As Long As I Have You
  14. Fame And Fortune
  15. Fever
  16. Reconsider Baby
  17. Doin’ The Best I Can
  18. Surrender
  19. Hawaiian Wedding Song
  20. Little Sister

CD 2:

  1. Follow That Dream
  2. Good Luck Charm
  3. Viva Las Vegas
  4. Today, Tomorrow And Forever
  5. Memphis, Tennessee
  6. If Every Day Was Like Christmas
  7. Suppose
  8. Mine
  9. You Don’t Know Me
  10. Don’t Cry Daddy
  11. Mama Like The Roses
  12. Kentucky Rain
  13. Johnny B. Goode
  14. See See Rider
  15. Let It Be Me
  16. Just Pretend
  17. The Next Step Is Love
  18. Make The World Go Away
  19. Funny How Time Slips Away
  20. There Goes My Everything

CD 3:

  1. Rags To Riches
  2. The First Time Ever I Saw Your Face
  3. Amazing Grace
  4. Early Mornin’ Rain
  5. Until It’s Time For You To Go
  6. An Evening Prayer
  7. It’s Impossible
  8. It’s A Mater Of Time
  9. The Impossible Dream
  10. What Now My Love
  11. Welcome To My World
  12. I Miss You
  13. It’s Midnight
  14. Promised Land
  15. Green, Green Grass Of Home
  16. And I Love You So
  17. She Thinks I Still Care
  18. The Last Farewell
  19. Solitaire
  20. It’s Easy For You